Fonds Borgerhoff

Watermolen Sport
December 28, 2018
6ECURITY website
November 3, 2018
 
"Fonds Borgerhoff is a private foundation committed to helping underprivileged groups and individuals through selfless collaborative initiatives and projects."

Fonds Borgerhoff is een initiatief dat ons nauw aan het hart ligt. Het bouwen van een website voor hen, vonden we dan ook een eer! Als dergelijke organisaties meer belangstelling kunnen krijgen door online hun boodschap te verspreiden, kunnen we daar alleen positief op reageren.


 

Voor de website van Fonds Borgerhoff hebben we een nauwe samenwerking genoten met het Fonds. Het ontwerp van elke pagina is samen overlopen en bepaald. Met in het achterhoofd een minimalistische website met beelden die tot de verbeelding spreken, hebben we samen een mooi resultaat opgeleverd. De website legt duidelijk uit waar zij voor staan en waarvoor je bij hen terecht kan.

Je kan ook eenvoudig via de website appliceren voor één van de initiatieven die zij ondersteunen. Ook vind je per categorie een historiek terug, wat een uitgebreid beeld geeft over het Fonds. Wij hopen stellig dat deze lijst nog kan groeien en nog vele blijde gezichten zal toveren.


Bezoek de website