Medtradex

Global Recycling Day
22/02/2018
Vladyslava Luchenko
22/02/2018
 

Medtradex zorgt voor een steriele, reine omgeving zowel in de medische sector als voedselverwerking sector waarbij zij een omgeving creƫren die gevrijwaard is van het risico op contaminatie. In september 2017 mochten wij een hele nieuwe website lanceren waarop je al hun producten kan raadplegen.

De bedoeling was om een gebruiksvriendelijke website te bouwen die gericht is op de B2B markt. Bezoekers van de website moeten eenvoudig de producten van Medtradex kunnen terugvinden alsook hun specificaties. Het doelpubliek is hier de farmaceutische industrie, meer specifiek labo's. Kleuren en logo lagen al vast en we hebben daar op verder gebouwd om een herkenbare branding te behouden.


 

Medtradex valt onder de groep Sialka en voor hun onderneming Simovision hebben we ook reeds een website gebouwd. De samenwerking met de marketing afdeling van Sialka verloopt altijd erg gemotiveerd waardoor we op een leuke en enthousiaste manier kunnen samenwerken.

Fluvio dook dus in de Pharma wereld voor dit project! Dat moet altijd een beetje want je moet het doelpubliek van de website in je achterhoofd houden tijdens het ontwerpen en ontwikkelen ervan. We zijn uiteindelijk heel tevreden met het resultaat. Een zeer brede website met heel veel informatie, die toch overzichtelijk en professioneel blijft.


Bezoek de website